AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne tekme yemek

Kahve falında yüzüne tekme yemek

Kahve falında yüzüne tekme yemek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hak yoluna döneceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tekme yemek gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Kahve falında yüzüne tekme yemek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babadan tekme yemek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sırtına tekme yemek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden tekme yemek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karnına tekme yemek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekme yemek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işlerinizin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında tekmelendiğini görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bebek tekmelemesi görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir