AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye tekme attığını görmek

Kahve falında kediye tekme attığını görmek

Kahve falında kediye tekme attığını görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, icat yapacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediye tekme attığını gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında kediye tekme attığını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, içinin ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin tekme attığını görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın tekme attığını görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına yorulur.

Kahve falında at tekmelemesi görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin tekme attığını görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında birinin tekme attığını görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında at tarafından tekmelenmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına inanılır.

Kahve falında tekme attığını görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, işinde uzmanlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir