AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekme yediğini görmek

Kahve falında tekme yediğini görmek

Kahve falında tekme yediğini görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zorlukları aşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında tekme yediğini gördüyseniz:

  • Romantik planlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tekme yediğini görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tekme atmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında at tekmelemesi görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtına tekme yemek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne tekme yemek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, başarılarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında at tarafından tekmelenmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğe tekme atmak geçim sıkıntısının olmayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntıya düşüreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir