AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek tabutu görmek

Kahve falında bebek tabutu görmek

Kahve falında bebek tabutu görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında bebek tabutu gördüyseniz:

  • İlişkinizin kalıcılığını sağlayabilmek için düşünsel boyutta da ortak noktalar geliştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında bebek tabutu görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bebek tabutu görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, geleceğe dair planlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek tabutu taşımak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin tabutunu görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine alamet eder.

Kahve falında annemi tabutta görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi tabuta koymak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çok güzel adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir