AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin saçını taramak

Kahve falında ölen birinin saçını taramak

Kahve falında ölen birinin saçını taramak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Kahve falında kendi saçını taradığını görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında saçtan bit taramak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına yorulur.

Kahve falında başkasını saçını taramak hedeflerinin gerçekleşeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin saçını taramak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda saç taramak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç taramak bit görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını taramak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir