AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından çıkarmak

Kahve falında ağzından çıkarmak

Kahve falında ağzından çıkarmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından çıkarmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağzından bişey çıkarmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından pamuk çıkarmak işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından ip çıkarmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından böcek çıkarmak işlerinde verimsiz hale geleceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak üzüleceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından kemik çıkarmak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir