AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kurt çıkarmak

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak işlerine bereket geleceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından zincir çıkarmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, düşmanından uzak olacağına işarettir.

Kahve falında ağzından fare çıkarmak kazancının iki kat artacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağzından ateş çıkarmak başarıya giden yolların açılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir