Kahve falında bebek öpmek

Kahve falında bebek öpmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Kahve falında erkek bebek sevmek öpmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek ayağı öpmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında bebeği ağzından öpmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin dudağından öpmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin ayağını öpmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği dudağından öpmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek elini öpmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top