AnaSayfa / Genel / Kahve falında salya sümük görmek

Kahve falında salya sümük görmek

Kahve falında salya sümük görmek gönlünce harcama yapmasına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, maddi olanaklarının artacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, çok başarılı olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında salya sümük gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Kahve falında salya sümük görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salya sümük ağlamak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından salya akmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında salya akıtmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında bebek salyası görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salyası akan köpek görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret eder.

Kahve falında köpek salyası görmek istenmeyen olayların olacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sümüklü böcek görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir