AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek salyası görmek

Kahve falında bebek salyası görmek

Kahve falında bebek salyası görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, yaşama hevesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek salyası gördüyseniz:

  • Değişim, değişiklik, farklı deneyimler söz konusu olabilir.

Kahve falında bebek salyası görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında salya sümük görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salya akıtmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında salyası akan köpek görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salya sümük ağlamak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından salya akmak çok büyük kazançlar getireceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek salyası görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında ikiz bebek beşiği görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, kısmetinin açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir