AnaSayfa / Genel / Kahve falında salya sümük ağlamak

Kahve falında salya sümük ağlamak

Kahve falında salya sümük ağlamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında salya sümük ağlamak gördüyseniz:

  • Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir.

Kahve falında salya sümük ağlamak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işarettir.

Kahve falında salya sümük görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında köpek salyası görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında salya akıtmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek salyası görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında salyası akan köpek görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından salya akmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının sümüğünü temizlemek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir