AnaSayfa / Genel / Kahve falında salya akıtmak

Kahve falında salya akıtmak

Kahve falında salya akıtmak hayatındaki rahatlığın artacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salya akıtmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemeye çalışırken gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında salya akıtmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salya sümük ağlamak girişimlerde bulunacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bebek salyası görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında salyası akan köpek görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ağzından salya akmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında salya sümük görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek salyası görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın zehrini akıtmak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir