AnaSayfa / Genel / Kahve falında salyası akan köpek görmek

Kahve falında salyası akan köpek görmek

Kahve falında salyası akan köpek görmek kötü karakterli bir kadına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salyası akan köpek gördüyseniz:

  • Yaklaşan güzel gelişmeler için hazırlık yapmanız gereken konular var.

Kahve falında salyası akan köpek görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek salyası görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında salya akıtmak herkesin şaşırtılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında salya sümük görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından salya akmak kişinin hayatının değişeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salya sümük ağlamak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek salyası görmek büyük işlere girileceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında akan dereden su içmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir