AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek mezarına basmak

Kahve falında bebek mezarına basmak

Kahve falında bebek mezarına basmak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek mezarına basmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Kahve falında bebek mezarına basmak yeni işlere gireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine basmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa basmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlara basmak işsizin iş bulacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara basmak işlerin iyiye gideceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine inanılır.

Kahve falında mezar taşına basmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığın üzerine basmak o işin tüm risklerini göze alacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında mezarların üstüne basmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir