AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa basmak

Kahve falında mezarlığa basmak

Kahve falında mezarlığa basmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa basmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular sürpriz şekilde olumlu ilerleyebilir ya da sürpriz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezar basmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine basmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstüne basmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalettir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne basmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek mezarına basmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerine basmak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir