AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara basmak

Kahve falında mezara basmak

Kahve falında mezara basmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, sebep olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kendisini korumaya alacağına işaret eder.

Kahve falında mezara basmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamanın faydası yok gibi duruyor.

Kahve falında mezar üstüne basmak yaşama isteğinin artacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara basmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, başarılarının daim olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üzerine basmak çok üzüleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işarettir.

Kahve falında bebek mezarına basmak ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezarlara basmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşına basmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir