AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlara basmak

Kahve falında mezarlara basmak

Kahve falında mezarlara basmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, işe başlanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlara basmak gördüyseniz:

  • Kendinizi işinize verebilirseniz sorunları kolayca çözebileceksiniz.

Kahve falında mezarın üstüne basmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kazanılan paranın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine basmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üzerine basmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezara basmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlara basmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, çok rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak yeniden doğmuş gibi olacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir