AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerine basmak

Kahve falında mezar üzerine basmak

Kahve falında mezar üzerine basmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, içinin ferahlayacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini büyüteceğine, neredeyse kahrolacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine basmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Kahve falında mezarlığa basmak hedefine çok kolay ulaşacağına, hayatın fal sahibine güleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarların üstüne basmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üzerine basmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında bebek mezarına basmak yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıklara basmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine basmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir