AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kucağına alıp sevmek

Kahve falında bebek kucağına alıp sevmek

Kahve falında bebek kucağına alıp sevmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, sevilen birinin geleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek kucağına alıp sevmek gördüyseniz:

  • Sizi, ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere yönlendirmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında bebek kucağına alıp sevmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında bebek sevmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kucağında bebek görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin kucağında olmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini kucağına almak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak hile ile mal elde edeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir