AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kucağında olmak

Kahve falında sevdiğinin kucağında olmak

Kahve falında sevdiğinin kucağında olmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin kucağında olmak gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları yaşam tarzınızı etkileyebilecek kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında kucağında bebek sevmek yeni şeyler keşfedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kucağına alıp sevmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini kucağına almak bir süre zorluk çekeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin kucağında bebek görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kucağında olmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir