AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kucağına almak

Kahve falında sevdiğini kucağına almak

Kahve falında sevdiğini kucağına almak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunların çözüleceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kucağına almak gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek kucağına alıp sevmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek sevmek mevkilerinin yüksek olacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin kucağında bebek görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin kucağında olmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini kucağına almak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sorununu kolayca çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak istediği evde oturacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir