AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebek sevmek

Kahve falında kucağında bebek sevmek

Kahve falında kucağında bebek sevmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yardımın alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek sevmek gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Kahve falında bebek kucağına alıp sevmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kucağında bebek görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek sevmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin kucağına oturmak sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kucağına oturmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini kucağına almak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, unvan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kucağında olmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, evliliğinde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir