AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kolu görmek

Kahve falında bebek kolu görmek

Kahve falında bebek kolu görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kariyer sahibi olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kolu gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştiremezsiniz kendinize odaklanın.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında bebeğin kolunda bilezik görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kolu olmayan bebek görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kolu kopan bebek görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört kollu bebek görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kolu olmayan bebek görmek dinde bilginleşeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında üç kollu bebek görmek alım gücünde yükselme olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir