AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu kopan bebek görmek

Kahve falında kolu kopan bebek görmek

Kahve falında kolu kopan bebek görmek maddi açıdan zarar edileceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, yokluğun biteceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kolu kopan bebek gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, faydalı şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kolsuz bebek görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kolu olmayan bebek görmek anne babaya müjde verileceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına inanılır.

Kahve falında bebek kolu kesmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında üç kollu bebek görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kolu kırık bebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir