AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört kollu bebek görmek

Kahve falında dört kollu bebek görmek

Kahve falında dört kollu bebek görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, dolayısıyla geleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dört kollu bebek gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz olumlu değişikliklerin yolunu açabilir.

Kahve falında bebek kolu görmek işlerin düzene gireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolsuz bebek görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında üç kollu bebek görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolları olmayan bebek görmek mubah olmayan yollara sapacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kolu olmayan bebek görmek gelir elde edeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında dört kollu bebek görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir