AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, mesleğine dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol bacak kesmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kolsuz bacaksız adam görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Kahve falında kolu bacağı kopmuş görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kısmetli bir işe atılmaya rivayet eder.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol bacak görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hile ile mal elde etmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir