AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu olmayan bebek görmek

Kahve falında kolu olmayan bebek görmek

Kahve falında kolu olmayan bebek görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kolu olmayan bebek gördüyseniz:

  • Sosyal bir aktivite esnasında karşılaşacağınız kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir kolu olmayan bebek görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolsuz bebek görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, vaaz ve nasihate işarettir.

Kahve falında tek kolu olmayan bebek görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin kolunda bilezik görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, gelirinin daimi olacağına inanılır.

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kolu kırık bebek görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir