AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kolu olmayan bebek görmek

Kahve falında bir kolu olmayan bebek görmek

Kahve falında bir kolu olmayan bebek görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kolu olmayan bebek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapabilecek konuma girmektesiniz.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında kolu kopmuş bebek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kolu kesmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kolu olmayan bebek görmek onları okula göndereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolları olmayan bebek görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında üç kollu bebek görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kolu olmayan bebek görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kolu olmayan erkek bebek görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir