AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını koklamak

Kahve falında birinin saçını koklamak

Kahve falında birinin saçını koklamak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçını koklamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Kahve falında saç koklamak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalettir.

Kahve falında saçları koklamak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saçını koklamak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın saçı koklamak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin saçını koklamak işlerinde bir aksama yaşayacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını koklamak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin saçlarını koklamak yaşadığı zorluğun biteceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kokladığını görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir