AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek öpmek koklamak

Kahve falında bebek öpmek koklamak

Kahve falında bebek öpmek koklamak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kazancının her geçen gün artacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek öpmek koklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Kahve falında bebek öpmek koklamak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayatının da zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek koklamak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek strese gireceğine, gergin olacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek eli öpmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında bir bebek öpmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak bebek öpmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğini öpmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek öpmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir