AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı bebeği gömmek

Kahve falında canlı bebeği gömmek

Kahve falında canlı bebeği gömmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında canlı bebeği gömmek gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Kahve falında canlı bebeği gömmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı bebek gömmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında canlı adam gömmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini canlı gömmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı birini gömmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında canlıyı gömmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına inanılır.

Kahve falında canlı insan gömmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir