AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bebeği gömmek

Kahve falında ölmüş bebeği gömmek

Kahve falında ölmüş bebeği gömmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bebeği gömmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Kahve falında diri bebek gömmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bebek gömmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek cesedi gömmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, zenginliğinin süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa bebek gömmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği gömmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalettir.

Kahve falında bebeğini gömmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı bebek gömmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir