AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa bebek gömmek

Kahve falında toprağa bebek gömmek

Kahve falında toprağa bebek gömmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında toprağa bebek gömmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında toprağa bebek gömmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, büyük bir özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü toprağa gömmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, işlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa kağıt gömmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında altını toprağa gömmek insanlardan takdir toplayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalettir.

Kahve falında insanı toprağa gömmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, toplum içindeki değerinin artacağına işarettir.

Kahve falında muskayı toprağa gömmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine inanılır.

Kahve falında toprağa kemik gömmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir