AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği toprağa gömmek

Kahve falında bebeği toprağa gömmek

Kahve falında bebeği toprağa gömmek büyük bir mala sahip olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, başarılarının daim olacağına, dedikoduya, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Belli talepler söz konusu olabilir.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında toprağa bebek gömmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa kağıt gömmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi imkânlarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa kemik gömmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında toprağa kitap gömmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, rahata kavuşmaya işaret eder.

Kahve falında parayı toprağa gömmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında toprağa eşya gömmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, işin düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir