AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği gömmek

Kahve falında bebeği gömmek

Kahve falında bebeği gömmek övgü dolu sözler duyacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği gömmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Kahve falında toprağa bebek gömmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bebek gömmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bebek gömmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında ölü bebeği gömmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı bebek gömmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalettir.

Kahve falında canlı bebeği gömmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek elinin dara düşmeyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir