AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin elini tutmak

Kahve falında bebeğin elini tutmak

Kahve falında bebeğin elini tutmak çok daha mutlu olunacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Kahve falında elinde erkek bebek tutmak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir bebeğin elini tutmak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında bebek eli tutmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek elini tutmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin elini tutmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında elinde kalp tutmak doğru kararların alınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak düşmanını alt edeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir