AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin elinde bebek görmek

Kahve falında sevgilinin elinde bebek görmek

Kahve falında sevgilinin elinde bebek görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, onların önüne geçeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük adımlar atacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin elinde bebek gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin elinde bebek görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, aradığı aşkı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini elini tutmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle el ele gezmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde telefon görmek çok uğraş vereceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine yorulur.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir