AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin elini görmek

Kahve falında bebeğin elini görmek

Kahve falında bebeğin elini görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin elini gördüyseniz:

  • Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir.

Kahve falında ölmüş birinin elinde bebek görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde erkek bebek tutmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek elini öpmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek eli yemek masa başı bir işe gireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalet eder.

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kendisini işine veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinde bebek görmek maddi zararın büyük olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek eli tutmak sevinç gözyaşları döküleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir