AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın elinde bebek görmek

Kahve falında babanın elinde bebek görmek

Kahve falında babanın elinde bebek görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, haksızlıklara uğranılacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Kahve falında babanın elinde bebek gördüyseniz:

  • Kişisel bilgilerinizi gereğinden fazla paylaşmanız veda başkalarına yardımcı olma konusundaki ısrarınız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında babanın elinde bebek görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın elinde silah görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına işarettir.

Kahve falında babasının el öpmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında baba eli tutmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında babanın elini öpmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında babasının elinin kesildiğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir