AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek eli görmek

Kahve falında bebek eli görmek

Kahve falında bebek eli görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek eli gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bebek eli öpmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elinde bebek görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin elini görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında bebek elini öpmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kişinin geri planda kalacağına işaret eder.

Kahve falında bebek elini tutmak günahlarının affedileceğine, kazançtan yana kara geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamileyken bebeğin elini görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek eli yemek bereketli işler yapacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir