AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken bebeğin elini görmek

Kahve falında hamileyken bebeğin elini görmek

Kahve falında hamileyken bebeğin elini görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamileyken bebeğin elini gördüyseniz:

  • Mümkünse, öneri veya tavsiyelerinizi başka bir zamana ertelemenizde fayda var.

Kahve falında hamileyken bebeğin elini görmek her konuda gelişme gösterileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğe hamile kadın görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bebek ve hamile görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kadın bebeğini görmek kurulu düzeni olacağına, adını kirleteceğine delalettir.

Kahve falında hamile ve bebek görmek karlı işler yapacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile bebek düşürmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, daima önüne bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olup bebek düşürmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir