AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek eli yemek

Kahve falında bebek eli yemek

Kahve falında bebek eli yemek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, ardından sevinçli bir haber alınacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına yorulur.

Kahve falında bebek eli yemek gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kaldınız olayları tebessümle karşılamanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında bebek eli yemek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde bebek görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek elini öpmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine inanılır.

Kahve falında elinde oyuncak bebek görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği eline almak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yorulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinde bebek görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında bebek elini tutmak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir