AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek düşerken görmek

Kahve falında bebek düşerken görmek

Kahve falında bebek düşerken görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek düşerken gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında bebek düşüren kadın görmek yeni iş kollarına girileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak fal sahibinin içine kapanacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği yüksekten düşürmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeğin düştüğünü görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bebek yere düşürmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek düşürmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğini elinden düşürmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşen bebek görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir