AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği yüksekten düşürmek

Kahve falında bebeği yüksekten düşürmek

Kahve falında bebeği yüksekten düşürmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yeni bir hayat kurulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, açların doyacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği yüksekten düşürmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında bebeği yüksekten düşürmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten düşen bebek görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten bebek düşürmek kazancının eksilmeyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin yüksekten düştüğünü görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, özlemelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek umutlarının tazeleneceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir