AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına alamet eder.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli bir bütçeye bağlı kalarak kişisel gelişiminizi ilgilendiren adımlara atmanız mümkün olabilir.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında denize düşen bebeği kurtarmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşen bebeği kurtarmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya düşen birini kurtarmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında suya düşmüş birini kurtarmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini suya düşürmek kendini yiyip bitireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir