AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek düşürmek

Kahve falında bebek düşürmek

Kahve falında bebek düşürmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hep dua edeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını yatıştırmak veya kafa karışıklıklarını gidermek ya da genel anlamda flu ortamları aydınlatmak görevi size düşebilir.

Kahve falında bebek düşüren birini görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinden bebek düşürmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında karnında bebek düşürmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin yüksekten düştüğünü görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının bebek düşürdüğünü görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile bebek düşürmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bebek düşürdüğünü görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir