AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini elinden düşürmek

Kahve falında bebeğini elinden düşürmek

Kahve falında bebeğini elinden düşürmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini elinden düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Kahve falında bebeği elinden düşürmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında elinden bebek düşürmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğini elinden düşürmek üzüntülü bir döneme girileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu elinden düşürmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, ticarette şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında elinden yüzük düşürmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında elinden kalem düşürmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine alamet eder.

Kahve falında elinden tabak düşürmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu elinden düşürmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, her zaman çok üzgün olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir