AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeğin düştüğünü görmek

Kahve falında bir bebeğin düştüğünü görmek

Kahve falında bir bebeğin düştüğünü görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, hasret çekileceğine işaret eder.

Kahve falında bir bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • Neyi iyi yaptığınızın farkına varmanız yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında bebek düşüren birini görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, bunalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşen bebeği yakalamak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında hamile olup bebeği düşürmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında bebek düşerken tutmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olup bebek düşürmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bebeğini düşürdüğünü görmek atılıma geçeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği kucaktan düşürmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir