AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek düşüren kadın görmek

Kahve falında bebek düşüren kadın görmek

Kahve falında bebek düşüren kadın görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bebek düşüren kadın gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda yanlış anlaşılabilir veya yanlış yorumlanabilirsiniz.

Kahve falında bir kadının bebek düşürdüğünü görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında bebek düşüren kadın görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, rızkın çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının düştüğünü görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında düşen kadın görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında balkondan düşen kadın görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü karakterli bir kadına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının düştüğünü görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kadının düştüğünü görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek yere düşürmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir