AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek çiş yapmak

Kahve falında bebek çiş yapmak

Kahve falında bebek çiş yapmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şikayetlerden kurtulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bebek çiş yapmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı çiş yapmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivende çiş yapmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

Kahve falında şişeye çiş yapmak büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuğa çiş yapmak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta çişini yapmak hırsızlık yapacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında odaya çiş yapmak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında oturarak çiş yapmak mülkiyetinin de artacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir